Start nu met
VERANTWOORD
sporten!

Thijs Grund pakt goud op Utrechts Judo Toernooi

08-03-2015, Utrecht - Vandaag werden in sporthal Lunetten, Utrecht het jaarlijkse judotoernooi gehouden georganiseerd door vuurverenigingen Judo Ryu Mackaay uit Utrecht en Judo de Voltreffer uit Nieuwegein. Vanuit Vianen deden er vandaag 16 judoka`s mee uitkomend voor Sport & Bewegen Vianen. Van deze 16 wisten er vandaag 6 een prijs mee terug te nemen naar Vianen.

Thijs Grund mocht vanmorgen al vroeg de mat op. Hij had z`n slaap net uit zijn ogen gewreven en toen moest hij zijn eerste partij al judoën. Thijs liet er geen gras over groeien en wist deze partij te winnen. Ook de partijen hierop volgende liet Thijs zien wat hij de afgelopen weken in de les had geleerd en won de ene na de andere partij. Dit resulteerde in een dik verdiende eerste plaats!!

In het middag programma was het de beurt aan de aanstormende talenten van Sport & Bewegen Vianen. Deze talenten hebben hard gestreden om ook op het podium te komen. Mats Luiten en Nils Vleeming vochten als leeuwen met wisselend resultaat. Met winst en verlies partijen was voor Nils en Mats vandaag het brons het hoogst haalbare.

Aan het einde van de middag was het de beurt aan Tijs van den Dool en Thomas van Montfoort, de oudste lichting van vandaag. Tijs en Thomas zijn volop in voorbereiding op de komende DK-18. Beide in de zelfde poule gingen allebei met een opdracht de mat op, met deze opdracht wilde de jongens de puntjes op de i te zetten. Met zilver en brons als uitkomst, niet het hoogst haalbare, maar wel een goed leermoment voor het komende DK.

Uitslag:
1e Prijs
Thijs Grund

2e Prijs:
Tijs van den Dool

3e Prijs:
Mats Luiten, Nils Vleeming, Jaimy van Bruggen & Thomas van Montfoort

< terug naar nieuwsoverzicht