Start nu met
VERANTWOORD
sporten!

Seizoensafsluiting

Clubkampioenschappen
Sportschool Sport en Bewegen organiseerde haar jaarlijkse clubkampioenschappen Judo voor de tweede maal in de stadshof.
Deze locatie wordt per september de vaste dojo voor alle gevechtssporten van Sport en Bewegen.
Ruim 100 leden verdeeld over 23 poules streden om het goud.
De wedstrijden werden geleid door officiële JBN scheidsrechters afkomstig van de eigen club. Hoofdscheidsrechter Colin Smits was de week ervoor geslaagd voor senior scheidsrechter.

Aangemoedigd door het enthousiaste publiek werd er vele mooie partijen gedraaid.

De volgende judoka’s mogen zich een jaar lang clubkampioen noemen.
Timo van de Meer, Shaffi Houssini, Timo Hoedeman, Bart de Lange, Thijs den Braven, Lars Beugelink, Wout Ruitenbeek, Jaimy van Bruggen, Myrthe Meijdam, Daan den Hartog, Shenne Havelaar, Benjamin Bakker, Nikki Los, Rick Verheij, Thijs Grund, Sterre Wouda, Dean Matton, Dean Hoek, Marouan el Jarraz, Nils Vleeming, Sten Luiten, Romée den Hartog, Juliette Vleeming &Margot van Maurik

Na de huldiging werden 5 judoka’s naar voren geroepen en in het zonnetje gezet.
Romee den Hartog voor het behalen van een derde plaats op het NK
-15 jaar afgelopen seizoen.Colin Smits, Jeffrey Havers, Mike Delpeut en Sjoerd Mak voor het behalen van hun zwarte band.

Judotoernooi Kent
Als afsluiting van het seizoen zijn de wedstrijdjudoka`s naar het internationale judo toernooi in Londen, Engeland geweest. Hier hebben de judoka`s van mooie resultaten neergezet. Romée den Hartog en Jeffrey Havers wisten beslag te leggen op de 2e plaats. Ook Liam Gomez steeg boven zichzelf uit en wist 7e te worden in een poule van 32 judoka`s.
Ook Patrick van der Sluizen en Celina Havers vielen in de prijzen in Londen. Ze werden beide derde op het internationale toernooi.

< terug naar nieuwsoverzicht