Start nu met
VERANTWOORD
sporten!

Clubkampioensschappen 2015

Afgelopen zaterdag waren in de Stadshof de clubkampioensscahppen van Sport en Bewegen Vianen. Op dit toernooi konden de judoka`s de krachten meten met hun vriendejs en vriendinnetjes uit de groep. In deze gezellige sfeer werd er hard gestreden door de aanwezige judoka`s!!

Waar de ene het zwaar had en de andere juist trots dat hij nu van die grote jongen had gewonnen, zijn dit de judoka`s dit zich een jaar lang clubkampioen mogen noemen:
Gijs Wustefeld, Bart van Rooijen, Thom Molenaar, Mirthe Meijdam, Natasja van der Linden, Wessel Vink, Jim Andre Regts, Timothy van Dam, Nicky Termaat, Mattijn Molenaar, Britt Meijer, Celina Havers, Dylan Jagersma, Davy Kraaijkamp, Sem van Veenendaal, Thijs Boorsma, Dean Hoek, Jonathan Wildner & Jeffrey Havers

2e Dan en Judoleraar.
Joost de Langen heeft afgelopen donderdag Examen gedaan voor zijn 2e Dan Judo. Dit heeft hij gedaan binnen de opleiding tot judoleraar. Joost liet een prima examen zien voor de 3-koppige jury en mocht zich het einde van de dag Judoleraar A noemen en kreeg zijn 2e Dan Diploma uitgereikt op het bondsbureau in Nieuwegein.

< terug naar nieuwsoverzicht