VERANTWOORD
sporten!

Leuk en succesvol weekend in België!

Afgelopen weekend 6, 7 en 8 januari zijn we met 44 judoka's en ouders afgereisd naar Hechtel (België)
Het weekend stond in het teken van een groot internationaal judo-toernooi in Meeuwen-Gruitrode.
Na een gezellige avond met onze huis-DJ Pepijn, moesten de oudere judoka's zaterdagmorgen al vroeg uit de veren voor de wedstrijden. Ze lieten allen mooi Judo zien en dit resulteerde in 6 prijzen, Jeffrey en Tijs behaalden een tweede plaats en een derde plaats was voor; Nick, Koen, Rick, Liam.

's Avonds werd er heerlijk Chinees gegeten en vertrok de groep naar het subtropisch paradijs van Centerparcs om te 'ontspannen'. Op de late avond werd er nog wat spelletjes gedaan met een hapje en een drankje :)

De volgende dag mocht de jeugd -11 en -13 jaar aan de bak. Voor de meeste judoka's was het een spannend eerste internationaal toernooi, maar er werd hard gestreden!
Britt won alle wedstrijdjes en belandde op een verdiende eerste plaats, Boyd behaalde een mooie tweede plek. Mattijn, Pepijn, Ties, Cissa, Malika, Isa, Gijs, Thijs, Ryan, Robin, Aron kwamen allemaal op een derde plek.

ALLEMAAL GEFELICITEERD MET JULLIE PRIJS!!!!

NAMENS DE LEIDING WILLEN WE ALLE JUDOKA'S EN OUDERS BEDANKEN VOOR HET GEZELLIGE WEEKEND!!