---
MELD JE NU AAN
VOOR DE
BUITEN-SPORTLESSEN!!
---

Judoweekend België.

Meld je aan!!

Op 9 en 10 januari 2016 vindt het Toernooi van de Donderslag plaats in Meeuwen-Gruitrode België.

Zoals ieder jaar willen wij daar met een grote groep judoka`s en ouders heen. Dit weekend staat in teken van het judotoernooi in Meeuwen-Gruitrode. Tijdens dit toernooi verblijven we in de blokhut “de Grasmus” en hier maken we er altijd met elkaar twee gezellige avonden van.
Op vrijdag 8 januari bent u welkom in de blokhut welke in Hechtel staat, dit is ca. 15 minuten rijden van de sporthal waar de wedstrijden plaats vinden.

Het toernooi is voor kinderen vanaf 8 jaar tot en met senioren.
Op zaterdag 9 januari judoën de categorieën -15 jaar, -18 jaar, -21 jaar en + 2l jaar.
Op zondag 10 januari is het de beurt aan de -11 jaar en -13 jaar.
De kosten voor dit toernooi voor 9 januari zijn € 7,00 per judoka en voor 10 januari € 2,00 per judoka.

Graag zien we 1 ouder als begeleider van hun kind tot 15 jaar mee. Kan vader of moeder niet mee, neem dan even contact met ons op.

De huur van het huisje alsmede het eten en drinken (ontbijt en avondeten) wat we in het huisje gebruiken worden later bekend gemaakt. Dit zal rond de € 30,- per persoon liggen. Op de dag in de sporthal kun je zelf voor eten zorgen of je neemt een broodje mee vanuit het huisje.

Na de inschrijving ontvangt je van ons nog de autoindeling, slaapzaalindeling en een globale dagindeling.

Voor vragen kun je Yvonne, Joost en of Pierre aanspreken of mailen naar de sportschool. Inschrijven kun je via de website. Bij inschrijven graag vermelden: Naam, geb. Datum, gewicht en bondsnummer en als papa of mama wil rijden dit graag mailen naar de sportschool of doorgeven aan Yvonne, Joost of Pierre.

Email: Sportschool@sportenbewegen.com

< terug naar nieuwsoverzicht