Start nu met
VERANTWOORD
sporten!

Jeffrey Havers derde plaats op Nederlands Kampioenschappen

Prima resultaat voor judoka’s van Sportschool Sport en Bewegen uit Vianen, op het afgelopen zaterdag gehouden Nederlands kampioenschap Judo -21 jaar in Nijmegen.

De junioren Tim Valentin in de gewichtsklasse 100+ kg, Jeffrey Havers -100kg en Tijs van den Dool -90 kg, streden voor wat ze waard waren.
Door hun wedstrijden te winnen, wisten Tim en Jeffrey zich te plaatsen voor de halve finale. Helaas verloren beide viaanse judoka’s hun partij.
Havers en Valentin mochten nu strijden voor het brons.
Jeffrey Havers dicteerde zijn wedstrijd en wist tweemaal te scoren, een keer met een schouderworp en met een heupworp, hierna won jeffrey zijn partij met een houdgreep en behaalde een derde plaats van Nederland.
Tim Valentin kreeg ook volop kansen maar wist deze niet te benutten en verloor helaas op punten zijn wedstrijd, toch een prima 5e plaats.
Alhoewel Tijs van den Dool 3 wedstrijden wist te winnen, werd hij toch in de herkansingen na een verloren partij uitgeschakeld.